Föräldrakooperativet Tallgubben

En bra plats att jobba på!

Att arbeta på Tallgubben

Föräldrakooperativet Tallgubben är en liten och harmonisk förskola som funnits i drygt trettio år i centrala Gubbängen i södra Stockholm. Här möter du nyfikna och intresserade kollegor och vårdnadshavare som vill utvecklas tillsammans.
På förskolan finns det 17 barn i åldern 1-6 år och fem anställda, varav en kock. Förskolans inne- och utemiljö uppmuntrar till lek, lärande och kreativitet, här finns en stor välskött gård och vi bedriver mycket av vår pedagogiska verksamhet ute i skog och park.

Tallgubben bedrivs som ett föräldrakooperativ. Det betyder att hos oss arbetar du nära och tillsammans med engagerade föräldrar som alla vill att förskolan skall vara så bra den bara kan.

Idag arbetar en förskolelärare, och tillika rektor, samt tre barnskötare och en kock på förskolan med att ta hand om våra 17 barn.

I styrelsen sitter ett antal av barnens föräldrar på en tvåårsperiod. De föräldrar som inte sitter i styrelsen tillhör istället olika arbetslag som är där för att se till att ni i personalen har de bästa förutsättningar att bedriva verksamheten.

Annonserade tjänster

Just nu söker vi inte några hel- eller deltidstjänster. Men skicka gärna in ditt CV till vår personalavdelning om du är intresserad när vi väl söker.

personalansvarig@tallgubben.se

Timvikarie

Nu söker vi en timvikarie som kan täcka upp vid behov. Har du erfarenhet av att arbeta med barn är det ett plus, men inte ett krav. Viktigast är din förmåga till samarbete och att du har en öppen och nyfiken inställning till mötet med barnen under dagen på förskolan. Du ska kunna rycka in på kort varsel vid frånvaro av den ordinarie personalen.

Välkommen med din cv och personliga brev till judit@tallgubben.se. Märk gärna din ansökan med “Timvikarie”.

Anställningsvillkor

• Timlön

• Allmän visstidsanställning vid behov

• Tillträde enligt överenskommelse

Föräldrakooperativet Tallgubben
Gubbängsvägen 81
122 45 ENSKEDE

Telefon: 076-555 89 33 alt. 073-687 64 08

FÖRSKOLECHEF/REKTOR

Sofie Pettersson
sofie@tallgubben.se
076-555 89 33

 

KONTAKTFÖRÄLDER/ORDFÖRANDE I FÖRÄLDRAKOOPERATIVET
Fredrik E Kastenholm
ordforande@tallgubben.se